2013 m. rugpjūčio 3 d., šeštadienis

Aš ir Aš iš ateities

http://perspectiva.info/media-files/multimedia-files/start/999-a-letter-from-the-future.html

ateitį kuriame būsena, kuo geresnė būsena dabar - tuo geresnė ateitis laukia, vaizdiniai, mintys prisideda prie kūrybos .Būtina: spontaniškumas ir entuziazmas. ;) Mintis užlaikom tik kokią sekundę (iki trijų sekundžių max) ir vėl sugrįžtam į realybę, po to vėl įsivaizduojam norimą vaizdą ir vėl sugrįžtam, taip galima penkis kartus. Galima ir tik vieną kartą - ir tai jau bus rezultatas. Svarbu- to momento ,kuris bus ateityje,norėjimas,  intensyvumas.O tada galima tik vaikščioti su gera būsena, tai didžiausia pagalba ateities realizacijai. Stengtis kiekvienoje akimirkoje jausti malonumą - tai padės būsenai išlikti kuo ilgiau, o vėliau priprantama - išmokstama visuomet būti tokioje malonioje su polėkiu būsenoje.(Tai ne euforijos būsena, tai beribę meilę visur ir viskam spinduliuojanti būsena, ji lengva, ji nesukuria pasipriešinimo, dualizmo.)

Būtina įsivaizduoti, kad jums aštuoniolika metų ar dvidešimt, ir tai tik akimirką kelis kart į dieną. Taip kūne esantys organai, ląstelės gauna programą tobulėti, jaunėti. Biologinis organų amžius išties tampa kaip dvidešimties ar dvidešimt penkerių metų žmogaus, ateina sveikata į gyvenimą, o kur sveikata - ten ir visokeriopa gerovė.

Galima priklijuoti ant didelio lapo įviarių nuotraukų ar iš žurnalo iškarpyt minčių žemėlapį  - vaizdų žemėlapį ir pakabinti tai ant sienos matomoje vietoje. Galima nusipiešti ateities vaizdą kurį pakabinsit ant sienos. Per ilgai trunkantis ateities įsivaizdavimas gali griauti svajonių realizaciją, nes po trijų - penkių sekundžių jau įsijungia tai kontroliuojantis protas, kuris pradeda svarstyti - kad tai gali būti neįmanoma, viską ima analizuoti. Nereikia leisti tai analizei ,,rutuliotis" , todėl pakanka trijų sekundžių - man pakanka tik vienos sekundės, ar net akimirkos.

Sėkmės kūryboj ;)

Pagarbiai - Virginija Luko


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą